[rev_slider_vc alias=”slider-winter”]

SZIOLS X-KROSS WINTER

Bäst Prestanda för din Sport

Ett av de viktigaste kriterierna för Vintersportentusiaster: Klar Sikt – även under de sämsta Väderförhållandena. Temperaturskillnader upp till 60 °C från ögat till omgivningen ställer högsta fysiska krav på Glasögonen. Värmebufferten i Thermolinsen kompenserar för Fluktuationen och säkerställer Imfri Sikt. Dessutom ger den större Linsen mer Vindskydd och den mindre Linsen säkerställer tillräcklig Ventilation.

Lämpliga för: Ski Alpin | Längdskidor | Vintercykling | Vinterlöpning| Snösko

KLAR SIKT MOT MÅLET

Kunde X-Kross prata, hade mycket att Säga

David Schnell, en viktig medlem i vår Community och ägare av BestOfWhite, har anammat vårt tema ”Vision in Sports”.

``Den goda Sikten över de öppna Vyerna är den främsta prioriteringen. X-Kross är en viktig del av min Skidutrustning och eftersom jag alltid är i den Djupa snön måste Ögonen skyddas mot Pulversnö och Vind - utan kompromiss, oavsett ljusförhållandena. Linserna i X-Kross erbjuder bäst Prestanda under alla Väderförhållanden. Lägg till det en sportig design som passar varje hjälm och Skidoutfit. Tack vare entusiasmen och vänskapen för Vintersport som jag delar med Sziols-teamet ingår Sziols Sportsglasses alltid i min Packning.”
David Schnell
CEO BestOfWhite
X-Kross Winter Linser finns i 7 färger och 2 storlekar

Focus endast i large

För ett perfekt Solskydd
Från: 799 kr
Utrustad för alla Ljusförhållanden
Från: 799 kr
Perfekt Allroundlins
Från: 799 kr
Klar sikt utan att visa ögonen helt
Från: 799 kr
Kontrastförstärkande
Från: 799 kr
Säker sikt i Mörker
Från: 799 kr
Style och Funktion förenat
979 kr
Vilken Storlek passar Mig?

S eller L - Anpassningsbar efter dina Förutsättningar

I allmänhet är de stora Linserna (storlek ”L”) ca 5 mm ”högre” än de små Linserna (storlek ”S”). De stora Linserna bärs mestadels av män, de mindre av kvinnor. Men användningen är varierad och beror också på faktorer som Ansiktsanatomi runt ögonen,  Utseende och Transpirering. Ju större Linserna är desto mer Vind- och Bländskydd ger de. Men det innebär också att de tätar ögonen mer och immar snabbare vid hög transpiration
– trots ACM-funktionen.

VÅRA TIPS TILL VINTERSPORTARE

Vid temperaturer under 0°C finns både kyl- och vindfaktorer att Bemästra. Vår stora Thermolins  ger perfekt skydd för detta, passar vanligtvis också kvinnor. Kvinnor med mycket smala ansikten bör välja storlek S. Längdskidåkare och Löpare rekommenderar vi också storlek S eftersom den är mer Ventilerad och därför mindre Imma.

Designa dina Individuella Vintersportglasögon

Eller välj Redan sammansatta Winterkit