[rev_slider_vc alias=”slider-running”]

SZIOLS X-KROSS RUNNING

Bäst Prestanda för din Sport

Ett av de viktigaste kriterierna för löpare: fast grepp. Den unika arkitekturen i ramen, X-Grip, ger SZIOLS sportglasögon en särskilt stabil passning på huvudet. De är fjäderlätta, sitter tryckfritt, glider inte eller vobblar – och övertygar därför särskilt i spåret.

Med anledning av ökad ventilationsteknik (näsa och panna) är dessa linser särskilt lämpliga för sport med mindre hastighet och hög svettning.

Lämpliga för: Löpning | Trailrun | Vandring | Tennis

KLAR SIKT MOT MÅLET

Kunde X-Kross prata, skulle de ha mycket att säga

Niels Bubel, en viktig medlem i Sziols World och tidigare tysk mästare över 50 km, har satt det komplexa temat ”Vision in Sport.”

`` Sedan jag började springa på två ben som barn, har jag alltid varit beroende av glasögon. X-KROSS är de första sportbrillorna som inte bara motsvarar mina personliga krav, men förenar också med min kropp. Dessa sportglasögon är en trogen följeslagare steg för steg som jag kan lita på i alla väder. Så jag startar mina lopp med nytt självförtroende som jag inte visste fanns förut. Jag är så tacksam, SZIOLS-teamet, för detta. ``
Niels Bubel
Tysk Mästare 50 km
X-Kross Löparlinser finns i 8 Färger & 2 Storlekar

Bäst sikt - oavsett vilka väderförhållanden som råder

Vilken Storlek passar mig?

S eller L - anpassa efter ditt behov

Generellt sätt är de stora linserna (storlek ”L”) ca 5 mm ”högre” än de små linserna (storlek ”S”). De stora linserna används oftast av män, de mindre av kvinnor. Men användningen är varierad och beror också på faktorer som Ansiktsanatomi runt ögonen, Bländning och Svettning. Ju större linserna är desto mer vind- och bländskydd finns. Men det innebär också att de tätar runt ögonen mer och bidrar till högre värme och ev imma – trots ACM-funktionen.

VÅRA TIPS TILL LÖPARE

Observera att under löpning är ventilationen prioriterad, men också bra sikt på underlaget. Därför rekommenderar vi kvinnor med mycket smala ansikten att välja storlek S, storlek L är mer lämplig för män och kvinnor efter behov.

Designa dina egna Löparglasögon Individuellt

Eller välj redan ihopsatta kompletta RunKit